Tropische hitte van Broome

Nu dus alweer een paar dagen in Broome. Hoe beschrijf je Broome...nou als een tropische badplaats. Het is hier nog geen hoogseizoen (is nog te warm en dat is te merken) dus redelijk rustig. Elke dag mooi weer en warm. Op de camping hebben we een heerlijk zwembad, deze brengt in tegestelling tot de zee wel verkoeling. De zee is hier nl 31 graden en erg zout...nog geen heder blauwe zee. Hier heb je een heel groot verschil tussen eb en vloed, dus niet zo blauw.

Het is hier heel vroeg donker 17.30 (pikke donker) dus we hebben onze gaslamp maar laten maken. Met ons olie lampje lagen we steeds wel heel vroeg in bed!!! hahaha. Nu dus knap licht!

We blijven mog een paar dagen hier. Je hebt hier het natuurverschijnsel staircase to the moon, even een korte uitleg. Met volle maan trekt de zee zover weg (dus heel erg eb) dat de maan op de rest van de zee reflecteerd en dan lijkt het net of je zo bij de maan kan. Ik ga proberen foto's te maken en dan laat ik het jullie zien!

Na de staircase door naar het zuiden. Ik heb vandaag een medische check gedaan voor mijn duikcursus en alles in orde dus ik kan gaan duiken!!!! Echt heel veel zin in!

Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen! voor degene (juffies en meesters) met vakantie enjoy!!!! en tot mails!!!

kus maartje

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer