Surf tour

Na een paar dagen in Byron Bay te zijn geweest. Vertrokken we richting Arrawarra om te gaan surfen.

Selma en ik gingen bij Dan (een van de eigenaren van de surfschool) in de auto, het zou een tripje worden van een uur of 5. Maar dat is hier nix.

Onderweg even gestopt voor een lkkr kopje koffie, om bier te halen en naturlijk om te plassen.

Na een paar uur stopten we bij Spot-X een loactie van Mojosurf. Selma en ik gingen ervan uit dat we hier even zouden lunchen en dan door zouden rijden naar Cresenthead.

Toen we uitstapten kwam Elly (manager van Spot-X) naar ons toe; hey girls jullie slapen hier vanavond he....sel en ik vonden het prima. Echt een te relaxed kamertje en badkamer!! echt luxe voor Ozzie begrippen.

Na de lunch kregen we priveles van Louis. Echt super, we lagen met zijn 2-en in de zee!!

Het viel me mee hoe het ging....selma is echter wel de bom!! Een echte surfchick!

Na het surfen ff chillen en 's middags nog een sessie. S avonds lekkere curry gegeten en daarna ff chillen met een biertje en lkkr slapen!

De volgende dag zouden we mee rijden met een paar Lifeguards. Geen chicks hoor, maar wel heel aardig. John en Terry heetten ze.

Onderweg gestop voor een breaky... ze vertelden onderweg heel veel over het land, mensen, politiek. echt heel leuk om met deze "loacals" een stuk mee te rijden.

S middags gesurft in Cresenthead...hier waren even andere golven....hoger, meer stroming en eerst een wandeling voor je bij het juiste strand bent. Maar het surfen was erg leuk!

S avonds spelletjes doen om wie er moet afwassen....erg grappig allemaal.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer