Regen in Paihia

Gister middag aangekomen in Paihia. Het was een rit vol verrassingen.

Ik had samen met Steve (de canadeese jongen) een ticketgeboekt en gevraagd hoe laat we in Paihia aan zouden komen, bij het kantoor zeiden ze 1.00. Mooie tijd dachten wij, kunnen we s middags gelijk een tourtje doen. Eenmaal in de bus vertelde de cauffeur dat het 4 uur zou zijn voor we in paihia aankwamen.. Wij een beetje verbaasd, maar goed je doet er niks aan.

Wat bleek, we gingen via de westkust heen en dat betekende veel stops bij kleine musea en bij de grootste boom van NZ. De naam is me even ontschoten, maar zal de foto binnenkort uploaden.

In de bus zat nog een andere ned, Inge (dutchie all around!!!). 

Eenmaal aangekomen in Paihia even lkkr gedouched, gechilled en daarna samen met Steve en inge opzoek gegaan naar een resaurantje.

Paihia is niet heel erg groot, wel heel toeristisch, en we hadden snel iets gevonden. Ik had llkr wraps gegeten, met een Lion Red (NZ bier). Erg lkkr, en wat bleek het was nog happy our! Na een paar biertjes en veel regen besloten we om even verderop te kijken wat er nog meer te doen was.

We liepen langs de Salt bar en wat bleek weer happy our!! En een speeddating game, maar daar deden wij,zo nuchter als we zijn, natuurlijk niet aan mee. Hier nog wat biertjes gedronken en toen lkkr naar bedje.

Het Hostel waar ik slipe heet Bay Adventures, een nieuw en netjes hostel en heerlijk geslapen!

Vandaag was het plan een een boot cruise te doen, maar toen ik wakker werd regende het nog steeds en het zicht over de bay was niet best. Samen met Steve naar Kings gelopen, hier hadden wij onze tour geboekt) en gevraagd of we konden annuleren. Hier deden ze helemaal niet moeilijk over, en het was zo geregeld.

Wel balen dat het weer zo slecht is, maar de mensen hier zijn er erg blij mee, het is hier nl erg droog en ze hebben de regen erg nodig begreep ik was de reseptioniste.

Dan maar weer het internet op!! Ff skypen met de fam..

Ga nu ff koffie drinken en wachten tot de bus terug gaat naar Auckland daar ben ik dan rind 6 uur.

Morgen ga ik samen met Hed en Ornel de auto ophalen!! Heb erg zin in het camperen!

Allemaal succes met werken.....enne stuur de regenjas maar op hoor!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer