Pinnacles

Na de zeiltocht nog 1 nachtje overnacht in Monkey Mia aan de Little Lagoon (zout meer sunset). Daarna weer verder gereden, nog meer naar het zuiden. dat begonnen we wel te merken aan de temperatuur. De zon was er nog wel maar niet meer zo warm als eerst, ook de avonden werden kouder, dus trui en lange broeken aan!

We stopten even in Kalbarri een plaatsje aan de kust, hier heb je een hele ruige kustlijn met cliffen. Echt zo mooi!! Even een NZ gevoel.

Ook nog een tijdje naar surfers zitten kijken, deze zijn echt niet helemaal lekker hoor. Ze surfen nl op reef (daar breekt de golf het mooist), maar als je dan gespoelt wordt dan ligt je wel op het reef! Maar goed ze liever dan ik.

Dan de kust lijn bekeken te hebben bij verschillende stops onderweg reden we richting de Pinnacles.

Overnacht op een 24 hour stopping en de volgende dag naar de Pinnacles.

Bij de Pinnacles was een klein plaatsje in de buurt (ben de naam even kwijt), we waren opzoek naar een douche. wij de camping opgelopen met onze rugzak op, douches op slot!

gelukkig zagen we daar Nederlanders die we ook in de buurt van derby hadden ontmoet. En zij hadden de sleutel! Na de lekkere douche was het tijd voor de pinnacles.

Het was niet echt heel bijzonder, heel veel lime stenen bij elkaar in verschillende vormen en maten. Door de ondergaande zon was het licht wel mooi. na een korte wandeling door de Pinnacles tijd voor eten en ons bedje.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer