Gili

Hallo lieve mensen,

Nog even een laatste berichtje vanuit Gili. De eilandjes zijn erg mooi, strand, mooie blauwe zee, aardige mensen en heerlijke coctails!!!

El en Thijs we slapen nu in Sunrise Bunglows...ziet er mooi uit!

Na een paar dagen Gili Air nu op Gili Trawangang, het verschil is het eerste eiland is rustig, minder toeristen, minder barretjes en hier is het wat drukker.

Gister hebben Hedje en ik gedoken, voor hedje was dit de eerste keer en het was een toffe ervaring. Het koraal en de vissen waren niet zo mooi als mijn eerdere duik in Bali, maar wel voor het eerst schildpadden gezien, wat een grote beesten!!!

We blijven nog tot zondag morgen chillen, slapen, lezen, eten en drinken (jaja het leven is hier heel zwaar) en dan gaan we met de boot richting Lombok waar we maandag morgen op het vliegtuig stappen en s middags vanuit Denpasar vertrekken richting Hong kong en later Adam.

Ik moet zeggen dat ik nog niet perse naar huis hoef. Het leven is hier eigenlijk wel lekker, niet veel aan je hoofd (tenminste als je niet aant solliciteren bent haha), heerlijk weer.

Maar ik vind het wel leuk om iedereen weer te zien!!!

Ik ben super genoten van Indonesie!! Echt een mooi land, heel divers, aardige mensen, mooie vulkanen, drukke marktjes, crazy drivers (!), mooie zee, heerlijk klimaat, heerlijke koele bintangs!! Kortom super!

Tot heel snel en voor degenen die heerlijk op vkantie gaan heel veel plezier!!!

Kus maartje

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer