Fraser Island

Hallo lieve mensen,

Dat is weer een tijdje gelden. Allemaal hele feestdagen toe gewenst!!

Zoals jullie weten was het plan om naar Fraser Island te gaan met Ornella en Hedwych. Dat hebben we ook gedaan, alleen het leuke was dat Selma zomaar in 1 keer achter me stond!!!

We waren aan het wachten in een cafeetje op de bus die ons richting Fraser zou brengen. Echt heel erg leuk om selma daar te zien. Ik had echt verwacht dat ik selma was rond kerst zou zien!

Dus met zijn vieren naar Fraser, echt te gek!

Eerst boodschappen doen, veel lekkere dingen natuurlijk. Ik zat achter het stuur, mijn links rechts coordinatie is niet helemaal top en dat is niet echt handig als je moet wennen aan likns rijden....maar selma was een soort van duidelijke tomtom. eruuggg handig.

Daarna naar de ferry en op naar fraser island.

Na een wat onhandig begin met het 4wd (waar zijn de mannen dachten we eigenlijk), ging het lekker. veel hobbels, kuilen en stof.

Het eiland is echt heel mooi, veel bos, duinen, mooie meertjes en natuurlijk strand.

ga het morgen afmaken..internet cafe gaat dicht! hopelijk dan ook foto's uploaden.

Zo dan nu weer verder...heerlijk geslapen bij selma op de kamer in hartje Sydney!

Het was heel erg leuk dat we maar met zijn vieren waren, zelf weten waar we sliepen, hoe laat (maar lees vroeg) we op gingen staan. echt allemaal heel relaxed.

De eerste nacht sliepen we bij Lake Mckenzie. Hedwych en ik gingen koken(bbq met sla) in het donker. Erg grappig om met 1 lampje te koken en nog lkkr ook!

de volgende dag, een heerlijk ontbijtje aan het meer, bijna helemaal alleen. Overdag is dit meer echt heel druk bezocht.

Daarna tentjes inpakken en op naar het strand en naar Idian Head (de grote zand heuvels).

Bij Indian Head kan je als het lukt op hoog rijden naar een strandje en dicht bij de zandheuvels parkeren. Ik had een stuk over het strand gereden tot aan Indian head. We hadden al gehoord van anderen dat je  er alleen op kwam als je een lange aanloop nam vanaf het strand en in zijn 2 bleef rijden.

Het lukte helaas niet, dan maar wandelen.

Het laatste nachtje hebben we gekampeerd aan het strand, met uitzicht op de zee!!!! dat was echt helemaal super!!

Nog ff naar een meertje geweest en toen weer terug met de ferry naar harvey Bay.

Fraiser was echt te gek!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer