Eind station

Nu aangekomen in Perth, ons eind station van Ozzie! We zijn aan het proberen om Marvin te verkopen maar dat is niet zo makkelijk als we dachten. Er zijn hier meer busjes te koop en er is hier niet een plek (carmarket) waar je kan staan om je auto te verkopen. Maar goed we gaan ons best doen, overal hangen briefjes.

Gister Selma weer gezien, echt vet leuk!!! Ze was op outback trip geweest en gister kwam ze aan in Perth. Ze wist niet dat wij al in Perth waren, leuke verrassing. Lekker gegeten en ff bijgekletst.

Ellis we zijn bij je oom en tante geweest. Heel erg aardige mensen!! We hebben bij hun onze auto schoongemaakt en een nachtje gestaan. Van Milan moesten we wel een avondje terug komen om een biertje te drinken...hahaha. Alleen die honden zijn niet lief! Toen ik s ochtend naar de wc moest begonnen ze te blaffen en om me heen te rennen. Ik drufde niet meer verder natuurlijk, ik terug naar de bus. Hedje, hedje je moet met me mee. Hedwych met me mee, beet zo'n schijt hond in haar been. Niet hard maar toch, even gewacht tot we Milan zagen..toen  was het oke.

Ik hou jullie op de hoogte van onze verkoop technieken......

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer