Canyoning

Vandaag CANYONING!!!!!!!!!

We werden om 9.00 opgehaald bij de locale tavern, eerst inchecken in het dorp en daarna gingen we met een busje richting de canyon.

Het was een rit van 40 min. het laatste gedeelte over slecht wegdek....maar dat maakte ze niks uit, ze bleven even hard rijden....

Na veel hobbels mochten we het busje uit. Spullen passen, in 2 groepen gedeelt en op weg naar de klim van 20 min.

Deze klim viel echt heel zwaar tegen, na 3 min hijgde ik als een malle!! We stopten 4 x onderweg (niet alleen van wege mij hoor) tijdens deze stops kennis gemaakt met onze 2 andere groepsgenoten en de guide.

Eenmaal boven korte instuctie en op weg naar de eerste abseil. Ik moest eerst, het ging niet heel soepel, even inkomen, maar was vrij snel beneden. Echt vet om het weer te doen!!! de abseil kwam uit en water.

Daarna ging Hedje..ging ook goed naar beneden.

Een stukje klimmen en klauteren en daarna kwam er een jump van 8 meter.... Hedwych sprong eerst naar beneden, met een gilletje!

Daarna ging Mandy na heel lang twijfelen ook naar beneden.

Toen moest ik!! Ik twijfelde ook heel erg en vond het echt eng (nu geen man die me een zetje gaf.) uiteindelijk heb ik niet gesprongen maar ge-abseild naar beneden.

Verder naar beneden nog 2 grote abseils echt te gek! er zat ook een abseil in dat je je halverwege moest omdraaien en dan moest je op je rug verder. dat moest omdat er een stukje rots uitstak waar je op moest gaan staan en daar vanaf springen in een diepe pool. Deze sprong was als nog 5 meter en dus hoog genoeg voor mij.

De canyon tocht eindigde met een tokkelbaantje! Een goede afsluiting!!!

Ik ga weer ff stoppen met schrijven!! De deur staat hier open en het is buiten 12 graden....dus echt bevroren handen en vingers!! ik ga snel de rest erbij schrijven en proberen foto's te uploaden!!

Lieve mensen niet te hard werken en tot mails!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer