Blue Mountains

Op nieuwjaarsdag (en dit jaar zonder kater, dat vond ik wel even het vermelden waard;)) gingen Hedwych en ik onze gehuurde auto ophalen en crossen naar de blue mountains.
Ik reed het eerst stuk de stad uit, erg lachen. Hedwych was een soort van spreekende tomtom....rechts af en dat is een grote bocht. echt heel grappig, maar erg handig.

Toen we Sydney net uit waren stopten we even voor een lkkr kopje mcdonalds koffie.
Daarna vervolgenden we onze weg richting de blue mt.
Eerst even lang het info kantoor voor goede campings. en dan op naar Katoomba, het grootste plaatsje in de blue mt.
Daar stonden we ook de eerste n8t met ons tentje. We hadden een Woolworths (een grote supermarkt keten) tentje over gekocht van een meisje die er 2 n8tjes in geslapen had. echt een koopje. Dat bleek ook wel, het weer is hier niet altijd even stabiel en zkr niet in de bergen. Eerst mist en daarna veel regen, we waren bang dat het tentje het niet zou houden, maar gelukkig was het lek en het water in de tent beperkt. Koud was het helaas wel. Tijdens het rijden hebben we hele mooie uitzichten gezien over het landschap.
De tweede nacht stonden we op een bushcamping, zonder douche enzo. Gekookt op onze stove, lkkr gezond! Er waren andere ozzies in de hut ( hier kon je overdekt koken en dat was ook nodig) en die hadden een vuurtje gemaakt. Al met al was het heel gezellig.

We hebben lkkr in de auto gechild, een aflevering van de l word gekeken. en daarna lkkr gaan slapen en weer hopen dat het tentje het zou houden.....

De volgende ochtend had het tentje het weer grotendeels gered en zijn we naar een weiland gereden waar heel veel kangaroo's waren. Erg leuk om te zien!
Tentje ingepakt en weer de auto in.

We wilden caves gaan bekijken, maar de rij was erg lang dus hebben we het maar bij een cappuniootje gehouden. Daarna weer terug gereden naar het begin van de blue mt en in een national park gecampeerd.
We dachten een mooi en rustig plekje te hebben uitgezocht, maar dat was ff anders toen we wakker werden.
we hadden echt bedacht als we morgen wakker worden zitten er allemaal kangaroo's voor de tent....nou die ook, maar ook bussen vol toeristen...hahahaha.
Echt van die engelse ouwe lui....
Toen hebben we de spullen gepakt en zijn we ergens anders gaan ontbijten...

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer